• nl
  • fr
  • en
De Koninck
  • nl
  • fr
  • en

Hey, ben je oud genoeg om bier te drinken?

Dit veld is verplicht

© 2023 Stadsbrouwerij De Koninck
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Deze website gebruikt cookies

De Koninck gebruikt cookies voor een betere klantenervaring en om de werking te garanderen, om gedrag op onze website te kunnen analyseren, om communicaties af te kunnen stemmen op jouw interesses en om interactie op social media mogelijk te maken. Indien jij op akkoord klikt, dan accepteer je dat alle cookies geactiveerd worden.

Cookieinstellingen

Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.

Essentiële cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren werkt en dat uw voorkeuren (bijvoorbeeld taal, regio) correct worden opgeslagen.

Analytische cookies

Analytische cookies stellen ons in staat om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.

Marketing cookies

Marketingcookies hebben als doel om je ervaring te kunnen personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.

Facebook Instagram Tickets
Bestel je tickets online
Tickets
  • nl
  • fr
  • en
De Koninck
  • Stadsbrouwerij
    • Interactieve Tour
    • Nieuws
    • Tastings
    • Achterwerk
    • Contact
    • Vacatures
    • Tickets
  • Bieren
    • Tripel D'Anvers
      Tripel D'Anvers
    • Bolleke
      Bolleke
    • Wild Jo
      Wild Jo
    • Speciallekes
      Speciallekes
  • Ambachten
    • Smakelijke ambachten & winkels
    • Bars & Restaurants
  • Evenementen
    • Kalender
    • Privéfeesten
    • Bedrijfsevents
Tickets
  • nl
  • fr
  • en
De Koninck
  • Stadsbrouwerij
    • Interactieve Tour
    • Nieuws
    • Tastings
    • Achterwerk
    • Contact
    • Vacatures
    • Tickets
  • Bieren
    • Tripel D'Anvers
    • Bolleke
    • Wild Jo
    • Speciallekes
  • Ambachten
    • Smakelijke ambachten & winkels
    • Bars & Restaurants
  • Evenementen
    • Kalender
    • Privéfeesten
    • Bedrijfsevents
Facebook Instagram Tickets

©2023 City Brewery De Koninck

Heerlijke cheesy receptjes voor op de barbecue Alle nieuws

Heerlijke cheesy receptjes voor op de barbecue

13.05.2020

Heerlijke cheesy receptjes voor op de barbecue

Kaas, kaas, kaas! Je fleurt er elke maaltijd mee op. Daarom deze 3 originele recepten die jouw volgende BBQ helemaal af maken.

  • kaasaffineurs-vantricht.be
  • Ontdek de kazen

13.05.2020

Heerlijke cheesy receptjes voor op de barbecue

Kaas, kaas, kaas! Je fleurt er elke maaltijd mee op. Daarom deze 3 originele recepten die jouw volgende BBQ helemaal af maken.

Saint Felicien

  1. Rook een St Felicien met rozemarijnblaadjes onder een gesloten deksel.
  2. Snij een courgette in blokjes van 2 op 2 cm en prik die op een prikker.
  3. Grill deze kort met gesloten deksel.
  4. Presenteer de St Felicien op een bordje en werk af met een draai van de pepermolen. Doe de courgettespiesjes errond.

Camembert

  1. Verwijder het etiket van het doosje en bevochtig het.
  2. Laat de Camembert in het kaaspapier.
  3. Neem een koffielepel tijm (zonder takjes) en bestrooi de kaas. Besprenkel dan met olijfolie en leg de Camembert dan terug in het doosje. Zorg ervoor dat de opening van het kaaspapier bovenaan is.
  4. Leg een 10-tal minuten op de BBQ.
  5. Nadien kan je dippen met stokbrood.

Kippenvleugels met blauwe dipsaus

  1. Je hebt 250g burrata nodig en 100g Bleu des Causses of Roquefort. Blend de burrata met de blauwe kaas en eventueel kan je nog wat room toevoegen voor de smeuïgheid.
  2. Kruiden met peper, geen zout.
  3. Gebruiken als dipsaus voor de kippenvleugels.
  4. De vleugels kan je gewoon kruiden met een beetje peper.

Eet smakelijk !

Heerlijke cheesy receptjes voor op de barbecue

Meer nieuws

Space cheese Van Tricht Only Cheese

Space cheese Van Tricht

18.03.2021

Kaasaffineurs Van Tricht bereiken de ruimte met hun kaas. Een Amerikaanse astronaute heeft al twee keer kaas laten overvliegen naar Internationaal Ruimteschip ISS. Dit is een ervaring dat niet veel mensen kunnen nazeggen.

Het seizoen van de geitenkaas Only Cheese

Het seizoen van de geitenkaas

18.03.2021

Er ligt weer een grotere selectie aan geitenkaas bij Kaasaffineurs Van Tricht. De lente en de zomer is namelijk de periode waarin geitenkaas schittert. De kaas is dan overvloedig beschikbaar én het volst van smaak.

Alles over Only Cheese

Geen nieuws missen?

Ontvang alle inside info uit onze brouwerij als eerste in jouw mailbox

Beleef

Onze interactieve Brouwerijtour

Tickets & Info
Ontdek

Onze ambachten, bars & resto's

Info & Openingsuren
Boek

Een van onze event locaties

Meer informatie
Find on Google Maps
Stadsbrouwerij De Koninck
Mechelsesteenweg 291
2018 Antwerpen

+32 3 866 96 90

  • Contacteer ons
  • Google Maps

Our newsletter

  • Stadsbrouwerij
    • Interactieve Tour
    • Nieuws
    • Tastings
    • Achterwerk
    • Vacatures
  • Bieren
    • Tripel D'Anvers
    • Bolleke
    • Wild Jo
    • Speciallekes
  • Smakelijke ambachten & winkels
    • The Bakery
    • Butcher's Cave
    • Butcher's Store
    • Jitsk
    • Only Cheese
    • Velodome
  • Bars & Restaurants
    • Onze Bar
    • 1833
    • Black Smoke
    • The Butcher's Son
    • De Pelgrim
    • Atelier Paul Morel
    • The Noodle Agency
  • Events
    • Kalender
    • Privéfeesten
    • Bedrijfsevents
  • Contact
Facebook Instagram Tickets

©2023 Stadsbrouwerij De Koninck

Contact
Facebook Instagram Tickets
Privacy Policy Cookie Policy
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.