Hey, ben je oud genoeg om bier te drinken?
© 2025 Stadsbrouwerij De Koninck
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.
11.09.2020
The Bakery haalt de krant
In De Standaard gingen ze vorig weekend op zoek naar hun favoriete bakkerijen. En als 't in de krant staat, dan is het waar. Zeker de moeite om hun recensie even te lezen en nóg harder de moeite om zelf eens te komen proeven!
11.09.2020
The Bakery haalt de krant
In De Standaard gingen ze vorig weekend op zoek naar hun favoriete bakkerijen. En als 't in de krant staat, dan is het waar. Zeker de moeite om hun recensie even te lezen en nóg harder de moeite om zelf eens te komen proeven!
"𝘖𝘱 𝘥𝘦 𝘴𝘧𝘦𝘦𝘳𝘷𝘰𝘭𝘭𝘦 𝘴𝘪𝘵𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘣𝘳𝘰𝘶𝘸𝘦𝘳𝘪𝘫 𝘋𝘦 𝘒𝘰𝘯𝘪𝘯𝘤𝘬, 𝘪𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘬𝘭𝘢𝘴𝘴𝘦𝘦𝘳𝘥 𝘱𝘢𝘯𝘥 𝘷𝘢𝘯 1833, 𝘣𝘢𝘬𝘵 𝘒𝘦𝘯𝘯𝘦𝘺 𝘝𝘢𝘯 𝘏𝘰𝘰𝘳𝘪𝘤𝘬 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘢𝘮𝘣𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘣𝘳𝘰𝘰𝘥. 𝘏𝘪𝘫 𝘴𝘵𝘶𝘥𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘬𝘰𝘬, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘳𝘢𝘢𝘬𝘵𝘦 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘢𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘣𝘳𝘰𝘰𝘥 𝘦𝘯 𝘣𝘢𝘯𝘬𝘦𝘵. 𝘕𝘢𝘥𝘪𝘦𝘯 𝘭𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘩𝘪𝘫 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘬 𝘣𝘪𝘫 𝘋𝘰𝘮𝘦𝘴𝘵𝘪𝘤 𝘦𝘯 𝘠𝘷𝘦𝘴 𝘎𝘶𝘯𝘴. 𝘌𝘭𝘬𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘣𝘢𝘬𝘵 𝘩𝘪𝘫 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘥𝘢𝘯 𝘵𝘪𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘣𝘳𝘰𝘥𝘦𝘯, 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘵-, 𝘳𝘰𝘨𝘨𝘦-, 𝘳𝘰𝘻𝘪𝘫𝘯𝘦𝘯-, 𝘯𝘰𝘵𝘦𝘯- 𝘦𝘯 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘴 𝘣𝘪𝘦𝘳- 𝘦𝘯 𝘴𝘱𝘦𝘬𝘣𝘳𝘰𝘰𝘥. 𝘖𝘰𝘬 𝘥𝘦 𝘱𝘪𝘴𝘵𝘰𝘭𝘦𝘵𝘴 𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘧𝘧𝘪𝘦𝘬𝘰𝘦𝘬𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘻𝘦𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘨𝘦𝘦𝘳𝘥. 𝘋𝘦 𝘳𝘶𝘸𝘦 𝘣𝘢𝘬𝘴𝘵𝘦𝘯𝘦𝘯 𝘮𝘶𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘳𝘶𝘴𝘵𝘪𝘦𝘬𝘦 𝘣𝘳𝘰𝘰𝘥𝘰𝘷𝘦𝘯 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘵𝘰𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘢𝘶𝘵𝘩𝘦𝘯𝘵𝘪𝘦𝘬𝘦 𝘬𝘢𝘳𝘢𝘬𝘵𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭."
Spring eens binnen, ontdek hun fantastische producten en val met uw gat in de boter!
02.01.2024
Maandag 8 januari is het zover, verloren maandag. Dat wil zeggen worstenbroden en appelbollen eten, en uiteraard hoort daar ook een biertje bij. Daarom bieden wij pakketten aan om het bij je thuis extra gezellig te maken.
12.11.2020
Het paradepaardje van The Bakery? Zuurdesembrood! Zuurdesembrood is een artisanaal brood zonder toegevoegde gist. Het deeg rijpt als het ware in een warme omgeving waardoor het spontaan gist.
Geen nieuws missen?
Ontvang alle inside info uit onze brouwerij als eerste in jouw mailbox