Hey, ben je oud genoeg om bier te drinken?
© 2023 Stadsbrouwerij De Koninck
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.
De Koninck gebruikt cookies voor een betere klantenervaring en om de werking te garanderen, om gedrag op onze website te kunnen analyseren, om communicaties af te kunnen stemmen op jouw interesses en om interactie op social media mogelijk te maken. Indien jij op akkoord klikt, dan accepteer je dat alle cookies geactiveerd worden.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
Functionele cookies zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren werkt en dat uw voorkeuren (bijvoorbeeld taal, regio) correct worden opgeslagen.
Analytische cookies stellen ons in staat om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
Marketingcookies hebben als doel om je ervaring te kunnen personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.
16.11.2021
Black Smoke viert zijn vijfde verjaardag
Op 11 november 2016 verwelkomden we Black Smoke op onze brouwerij site. Met hun passie, vakmanschap en expertise zorgen ze al 5 jaar voor een een rock-your-socks-off BBQ-ervaring!
Hun BBQ-restaurant waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ-gerechten op houtgestookte smokers worden bereid, staat in 𝒔𝒈𝒓𝒊𝒍𝒍 contrast met hun urban rooftop bar met Antwerp’s finest view!
Van het meest kwalitatieve gegrilde vlees tot het shaken van award-winning cocktails en het tappen van ultra-locally-crafted beers direct uit de kelders, bij Black Smoke zit je al 5 jaar gegarandeerd goed!
Meteen het perfecte moment om een splinternieuwe menu met nieuwe, kick-ass gerechten te introduceren.
Een voorproefje van wat je te wachten staat:
▪️ USA BBQ BEEF CARPACCIO ▪️
Thinly sliced, smoked and brined USA beef ribs, gepekelde groentjes, gebrande mais en houtskoolmayo.
▪️ SMOKED OXTAIL RAVIOLI ▪️
Open ravioli van ossenstaart met merg, drie uur low and slow smoked op eikenhout, tartufata- bordelaisesaus en gegrilde bosui.
▪️ |BS| KALFSBLANQUETTE ▪️
Rijkelijk gevulde kalfsblanquette met zijn picanha, traaggegaarde kalfswangen, gerookte tong, kalfsgehaktballetjes en gerookte en krokante zwezerik in romige crèmesaus. Geserveerd met gebakken spruitjes en luchtige aardappelpuree.
Reserveer alvast je plek om deze vernieuwde menu uit te proberen via de pijl onderaan dit nieuwsbericht!
Wat zijn wij blij om Black Smoke op onze site te hebben! Op een ongeziene vurige gastvrijheid en onnavolgbare smaken heffen wij vandaag het glas: schol, Black Smoke, op nog minstens 50 jaar erbij!
08.05.2023
Ontdek het nieuwe rooftop-seizoen van Black Smoke! Geniet van heerlijke BBQ-gerechten en cocktails met een uniek uitzicht over de skyline van Antwerpen. Probeer de nieuwe barkaart met heerlijke cocktails of kom naar een van hun exclusieve events!
07.06.2021
Smokey Jo’s Garage 666 is een pop-up buitenrestaurant waar de culinaire toppers van Black Smoke, The Dirty Rabbit en Brasserie Appelmans de handen in elkaar slaan. Een culinaire hotspot die je niet wil missen dus. Nog tot 29 augustus.
Geen nieuws missen?
Ontvang alle inside info uit onze brouwerij als eerste in jouw mailbox