Meer info. Akkoord

De nieuwe brouwerijtour, een vat vol ervaringen

Wil je jezelf trakteren op een unieke belevenis? Kom dan naar de Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck! Onze gloednieuwe brouwerij beleving is ongezien. Laat je verrassen in 10 interactieve ruimtes waar je de geschiedenis, de unieke link met de stad en het ontstaan van het iconische “bolleke” De Koninck ontdekt: een knotsgekke rit door de stad, een exclusieve blik in een kaasatelier, een brug doorheen de brouwerij… Kortom : een sterk staaltje entertainment dat al je zintuigen prikkelt! En reken maar dat je achteraf veel te vertellen hebt bij een heerlijke degustatie.

Tot op heden wordt hier nog steeds gebrouwen; nergens in de wereld kunnen bezoekers op deze manier door een actieve brouwerij heen lopen! Klik hier voor alle tarieven.

Alternatieve Formules

 • degustatie

  Zin in iets lekkers bij jouw biertje? Gelukkig kun je altijd één van onze ambachten proeven tijdens je bezoek aan de vernieuwde stadsbrouwerij De Koninck! Kies uit de kaas van Van Tricht, vlees van slagerij De Laet & Van Haver of chocolade van chocolatier Jitsk.

  Bekijk het aanbod

 • workshop

  Nieuw bij De Koninck ‘Meet the Crafts’! Altijd al willen weten hoe je het beste bier kunt combineren met heerlijke hapjes zoals kaas, vlees en chocolade? Schrijf je dan nu in voor onze Private Tastings. Kies uit één van onze ambachten of leer ze alle drie te combineren met de meest lekkere bieren. Een plezierige, smakelijke, maar vooral leerzame workshop gegeven door onze eigen sommelier!

  Meer info

 • koffieonthaal

  Wil je jouw bezoek aan de vernieuwde stadsbrouwerij De Koninck rustig beginnen met een kopje koffie met koffiekoek? Ook dit kan bij ons! Voor maar 3,60€ per persoon kan je naar eigen wens gedurende 1 uur koffie bestellen en voor maar 4,95€ heeft u hierbij ook nog eens één koffiekoek of croissant bij. Ben je met een groep van 15 personen of meer en wens je een koffieonthaal? Bestel dan nu vooraf!

 

Pedagogisch Dossier

Voor leerkrachten en docenten is een pedagogisch dossier beschikbaar, zodat ze hun bezoek optimaal kunnen voorbereiden en beleven.

download dossier

Heb je nog vragen?

Contacteer ons dan dagelijks tussen 10 - 18 uur op het nummer +32 3 866 96 90 of stuur ons een e-mail naar info@dekoninck.be