Meer info. Akkoord

De Koninck

Black Smoke wordt 1 jaar op 11 november

Zo’n jaar geleden kwam voor de eerste keer zwarte rook uit de schouw bij Stadsbrouwerij De Koninck. Black Smoke was een feit: een barbecuerestaurant met fijne gerechten om te delen én perfect voor family style lunch en dinners. Om de eerste verjaardag van Black Smoke te vieren, werd een eenmalige samenwerking met The Jane in het leven in geroepen.

Nachtsessie

In de nacht van 11 op 12 november krijg je tijdens een ‘nachtsessie’ een vijfgangendiner voorgeschoteld door de chefs van Black Smoke en The Jane. De Antwerpse dj-legende Delafino zorgt tijdens het eten voor duistere en groovy vibes. Je eten laten zakken doe je een verdieping lager, in de bar. Daar staan vanaf 2u ’s nachts dj Nico Morano en Nick Bril achter de draaitafel.

Verjaarsdagsbrunch

Wie wil bekomen van de lange nacht of gewoon zin heeft in een fantastisch ontbijt, kan heerlijk genieten tijdens de verjaardagsbrunch op zondag 12 november. De ingrediënten voor hun gerechten halen de Black Smoke-chefs letterlijk naast de deur. Bij de andere ambachtslieden op de brouwerij. Zo komt het vlees dat op je bord ligt van de Butcher’s Store en de kaas van kaasaffineurs Van Tricht.

Black Smoke-label

Voor de diehard fans is er ook het Black Smoke-label. Een collectie vol hippe items: homemade BBQ-sauzen, oliën en kruidenrubs (zo neem je de smaak van Black Smoke gewoon mee naar huis), hippe T-shirts en babyrompers, koffietassen en de enige échte BS-kookschort. Een webshop komt er niet, de items zijn exclusief te koop bij Black Smoke.

Met de samenwerking met The Jane, viert Black Smoke niet enkel z’n eerste verjaardag. Het is ook de kick-off van een wederkerend evenement. Vanaf nu zullen er drie keer per jaar (internationale) collabs plaatsvinden bij Black Smoke.


Praktisch
Nachtsessie op zaterdag 11 november om 23u59

Om 00u30 wordt het eten geserveerd. Om 2u daalt iedereen af naar de bar op +1 voor de ‘Club Night’. Voor het 5-gangendiner betaal je 111 euro per persoon, inclusief drank. Max. 2 tickets per persoon.  Er zijn slechts 120 tickets te koop. Wie een tafeltje reserveert in het restaurant krijgt automatisch toegang tot de club. Wie wil, kan ook enkel een ticket voor de club kopen.  

Black Smoke verjaardagsbrunch op zondag 12 november om 12u
http://blacksmoke.be/