Meer info. Akkoord

De Koninck

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Stadsbrouwerij De Koninck zijn we op zoek naar een Electromecanicien.

Ons smaakprofiel
Je staat mee in voor het onderhoud van machines en installaties. Je controleert de machines en installaties periodiek op hun functioneren en hun goede staat en meldt nodige acties. Je detecteert en verhelpt technische storingen. Je voert elektrische en mechanische herstellings- en vervangingswerken uit bij defecten (pompen, leidingen, koeling,…). Je staat mee in voor een snelle productie heropstart bij productiestilstand en assisteert de externe techniekers. Occasioneel ben je bereid de productie te assisteren en indien nodig sta je mee in voor het lossen en laden van reinigingsproducten, grondstoffen en promotiemateriaal.

Jouw ingrediënten
Je bezit minimum een diploma A2 elektromechanica of gelijkwaardig, optie meet-en regeltechniek is een plus. Je hebt goede kennis van elektriciteit en een sterke interesse in automatisering. Je hebt enkele jaren ervaring in - bij voorkeur - elektrisch onderhoud. Je werkt goed in team en beschikt over gedrevenheid en een doe-mentaliteit. Het kunnen besturen van een heftruck is een plus.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een uitdagende job met ruimte voor initiatief, in een nieuwe omgeving en nieuw concept, in een gepassioneerd team met veel goesting. Loonsvoorwaarden overeenkomstig de verantwoordelijkheden.

Is deze functie op je lijf geschreven?
Reageer dan als de bliksem en stuur je motivatie en cv.
Overtuig ons waarom jij de perfecte kandidaat bent! Alle cv’s worden in vertrouwen behandeld.