Meer info. Akkoord

De Koninck

Tweede editie van Little Brewers Winter Garten

Er komt een nieuwe editie van Little Brewers Winter Garten (LBWG) op de binnenplaats van Stadsbrouwerij De Koninck. Van 17 november tot 19 februari nemen de initiatiefnemers van Landlopers Antwerpen je opnieuw mee op avontuur in de wintertuin vol heerlijkheden: je kan er culinair genieten en proeven van winterse kost, spelen en beleven met alle zintuigen. Puur en authentiek, tikkeltje rock n’roll en liefst met heel de familie.

Vorig jaar streek LBWG voor het eerst neer in de binnentuin van de Antwerpse stadsbrouwerij. In geen tijd veroverde de winterse hang-out de harten van velen. Vandaar dus ook de tweede editie die, mits enkele kleine nuances, trouw blijft aan de gekende succesformule.

Culinair genieten
Centraal bij de winterbar staat het culinaire luik aangevuld met een stevige familiale toets. Qua menu mag u zich verwachten aan verrassende ‘Brewers bites’ om te delen. Heerlijk natuurlijk in combinatie met craft bieren die opnieuw een vooraanstaande plek krijgen bij LBWG. Homemade kombucha, limonades van het huis en designer wintercocktails maken de drankenkaart compleet. De Deense topmixologist Jonas Skovhus vervoegt overigens het Landlopersteam om de cocktails naar een weergaloos niveau te tillen. Zin in take-out? Wel, iedereen moet kunnen genieten van de eerlijke keuken van LBWG, ook thuis. En om dat allemaal in goede banen te leiden is er een samenwerking met Deliveroo.

Zondagse brunch en kinderanimatie
Nog nadrukkelijker dan bij de eerste editie wordt er extra ingezet op het familiegebeuren. Vandaar dat de winterbar nu ook op woensdagnamiddag de deuren openzet. De wintertuin voorziet ook met regelmaat animatie voor de kinderen. En de families moeten trouwens zeker ‘met stip’ de gezellige zondagbrunches noteren, met live-cooking waarbij de klemtoon op regionale producten en biogerechten ligt. Het belooft opnieuw een warme winter te worden!   

Little Brewers Winter Garden
Boomgaardstraat 17 , 2018 Antwerpen
OPEN : 17 nov 2016 – 19 feb 2017
woe: vanaf 12u | do: vanaf 17u | vr: vanaf 17u | za: vanaf 12u | zon: vanaf 10u
meer info en reservaties: www.lbwg.be