Meer info. Akkoord

De Koninck

Stadsbrouwerij De Koninck verkozen tot ‘vastgoedproject van het jaar’

Stadsbrouwerij De Koninck sleepte tijdens de tiende editie van De Nacht van de KMO de titel ‘vastgoedproject van het jaar’ in de wacht. De brouwerij won van Ark Shelter, Campus Spoor Noord, Muziektempel De Kampanje en Newton KMO-Park.

Elk jaar brengt de KMO Promoties vzw hulde aan bijzondere kleine en middelgrote ondernemingen en personen in verschillende categorieën. Na een grondige analyse van de ingeleverde dossiers selecteerde het comité vijf genomineerden per categorie. Op het evenement zelf, dat vrijdagavond plaats vond in het Antwerpse Hilton hotel, werden de winnaars gekozen door de aanwezigen zelf.

De Stadsbrouwerij, waar sinds 1833 nog altijd de befaamde Bollekes worden gebrouwen, onderging de laatste jaren een ware metamorfose. Muren werden gesloopt en nieuwe ruimtes werden gecreëerd, maar na drie jaar zweten en zwoegen was de brouwerij klaar om gasten uit de hele wereld een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

In september 2015 opende de actieve stadsbrouwerij de deuren opnieuw voor het publiek. Op de 18.000m2 grote site kan je niet enkel terecht om onder andere testbrouwsels te proeven, maar ook voor een interactieve tour doorheen tien ruimtes of om ‘De Smaakmakers’ te ontdekken. En in de verborgen binnentuin van de Stadsbrouwerij vinden er regelmatig leuke evenementen plaats.